Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ποτζέκο: «Ο Γιάννης ίσως απουσιάσει από το Μπουντομπάσκετ»

Ποτζέκο: «Ο Γιάννης ίσως απουσιάσει από το Μπουντομπάσκετ»

giannis antetokounmpo jpg

Αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο Ποτζέκο.

Η εθνική Ελλάδος μετά την ήττα από τη Λετονία στο Ηράκλειο, στρέφεται στο παιχνίδι με το Βέλγιο για την πιθανή πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο προπονητής της Ιταλίας μετά το ματς με την Ισπανία (88-84) για τα “παράθυρα” του παγκόσμιου κυπέλλου, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντεντοκούμπο και στο ενδεχόμενο ο Έλληνας σούπερ σταρ να μην αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ 2023.

Διαβάστε όσα είπε ο Ποτζέκο:

«Η Ελλάδα έχασε με 20 πόντους από τη Λετονία, αλλά θέλω να κατανοήσω κάτι: Ποιος είναι αυτός που αποφάσισε ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ποιος είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη και θα πει στους Φιλιππινέζους ότι δεν υπάρχει Αντετοκούνμπο; Ελπίζω το καλύτερο για την Ελλάδα, αλλά με αυτούς τους κανόνες αντιλαμβανόμαστε πως ο Γιάννης μπορεί να μην είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καταλαβαίνουμε ότι η Σλοβενία που κέρδισε το EuroBasket δεν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Αλλά θα δούμε εκεί το Αίγυπτος – Σενεγάλη; Με όλο το σεβασμό και στις δύο χώρες.

Μου ακούγεται τρελό. Τη στιγμή που για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο σταματούν τα πάντα, στο μπάσκετ έχουμε τρεις διοργανώσεις. Δεν ξέρω σας φαίνεται λογικά σε εσάς; Η Ελλάδα έχασε με 20 πόντους από τη Λετονία και μπράβο στη Λετονία για αυτό. Που ήταν ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Καλάθης; Ο Ιτούδης είναι ιδιοφυΐα, δεν θέλω να μιλήσω μόνο για αυτούς, αλλά μου φαίνεται σουρεαλιστικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…