Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Φιλικό με τον Ιωνικό

Περιστέρι: Φιλικό με τον Ιωνικό

Σπανούλης δηλώσεις για Περιστέρι και Αγραβάνη

«Κεκλεισμένων των θυρών» φιλική αναμέτρηση για Περιστέρι και Ιωνικό.

Προπονητικό φιλικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Basket League, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (12/11, 16:00). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχοντας σημαντικές απουσίες από το ρόστερ της ομάδας, λόγω εθνικών υποχρεώσεων, θέλει να προετοιμάσει τους υπόλοιπους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα «κεκλεισμένων των θυρών» θα δώσει το Σάββατο (12/11, 16:00) το Περιστέρι bwin με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των υπολοίπων παικτών.

Από το προπονητικό φιλικό με την ομάδα της Νίκαιας θα απουσιάσουν οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μωραΐτης και ο Δημήτρης Αγραβάνης (υπέστη θλάση και βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπείες) έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Σιλβέιν Φρανσίσκο στη Γαλλία και ο Αλέκσα Ραντάνοφ στη Σερβία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…