Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παυλοπούλου: «Μοναδικό συναίσθημα να έχεις τον κόσμο δίπλα σου»

Παυλοπούλου: «Μοναδικό συναίσθημα να έχεις τον κόσμο δίπλα σου»

Παυλοπούλου

Κάλεσμα για το παιχνίδι της Κυριακής έκανε η Παυλοπούλου.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, σε δηλώσεις της για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία, αναφέρθηκε στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών, ενώ μίλησε και για τον προσεχή αγώνα, τονίζοντας πως η άμυνα είναι το πρώτο πράγμα για την ομάδα. Τέλος στάθηκε στη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία, υπογραμμίζοντας πως ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Παυλοπούλου:

«Πρόκειται για μια πραγματικά ισχυρή ομάδα και ήταν το φαβορί του ομίλου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να οχυρώσουμε την άμυνά μας. Να ξεκινήσουμε από αυτό και να παίξουμε πολύ έξυπνα, συγκεκριμένα και στοχευμένα στην επίθεση».

Για τον κόσμο: “Ήταν όμορφο που είχαμε τους φιλάθλους στις εξέδρες. Το γήπεδο γέμισε και ο κόσμος συνεχώς τραγουδούσε και μας υποστήριζε. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να παίζεις για την Εθνική Ομάδα και να ξέρεις ότι όλοι στο γήπεδο είναι μια γροθιά, θέλουν να πας καλά και να νικήσεις. Είναι ευλογία για μας να το ζούμε όλο αυτό, ευχαριστούμε τον κόσμο και τον περιμένουμε την Κυριακή»

Για το παιχνίδι με την Εσθονία: «Πήγαμε καλά επιθετικά. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε υψηλό ρυθμό, μεγάλη ταχύτητα και είχαμε πολλές κατοχές. Η Εσθονία προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της και εμείς αντίστοιχα παίξαμε πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε. Δεχτήκαμε 61 πόντους και είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι από αυτά τα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…