Κεντρική Γυναίκες ΠΑΣ Γιάννινα: «Save the woman not the boobs»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Save the woman not the boobs»

ΠΑΣ Γιάννινα

«Σώσε τη γυναίκα, όχι το στήθος», το μήνυμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού και κάθε γυναίκα θα πρέπει να το θυμάται και να φροντίζει για την πρόληψη της υγείας της. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα, σε κάθε αθλήτρια. Η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η Άσπα Καλαμπάκου και η Marina Ewodo έκαναν μια πολύ όμορφη φωτογράφιση με σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα παντού.

Το μήνυμα του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο παγκόσμιας προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή καμπάνια ενημέρωσης, η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ηχηρό και ξεχωριστό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μέσα από μια διαφορετική φωτογράφιση των αθλητριών του.

Η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η Άσπα Καλαμπάκου και η Marina Ewodo, άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ, φόρεσαν γάντια του μποξ και μια κορδέλα στο στήθος τους με το moto “Save the woman not the boobs” , στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και η ζωή των γυναικών, κάτι που επιτυγχάνεται με την πρόληψη, για την έγκαιρη διάγνωση. #BreastCancerAwarenessMonth #breastcancer @marinaewd @aspasiakalabakou Ntina Sarigiannidou».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…