Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Προπόνηση με δυο απουσίες

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με δυο απουσίες

franke paok e1666109137466

Χωρίς την παρουσία του Ράιλι και Φράνκε, η σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός εδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας (20/11, 15:45), στο (PAOK sports Arena). Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» δεν είχε στην σημερινή προπόνηση (14/11) τον Τζέιλεν Ράιλι, λόγω θλάσης που τον ταλαιπωρεί, και ακολουθεί προγραμμα θεραπείας. Ο Γιανίκ Φράνκε απουσίασε και αυτός από την προπόνηση της ομάδας, λόγω εθνικών υποχρεώσεων, όμως θα μείνει εκτός με το ματς κόντρα στην Ισπανία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο όπως αναφέρει και η ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, που μπήκαν ξανά σήμερα στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας (15:45, στο PAOK Sports Arena).

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, στην οποία, λόγω των απουσιών της ομάδας συμμετείχαν ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, όπως και οι έφηβοι Στράτος Καλλιοντζής και Θοδωρής Σκουλαριώτης.

Ο Jalen Riley ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

O Yannick Franke λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ολλανδίας με την Ισπανία. Ο διεθνής Ολλανδός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (15/11)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…