Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Θα δώσει ό,τι έχει κόντρα στους Ιταλούς

Παναθηναϊκός: Θα δώσει ό,τι έχει κόντρα στους Ιταλούς

panathinaikos basket omadiki nea scaled e1669187147813 1

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Το «τριφύλλι» προέρχεται από βαριά ήττα στην Πόλη απέναντι στη Φενέρνμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και ψάχνει τρόπο να επέλθει στον δρόμο των επιτυχιών στη διοργάνωση.

Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στην Αθήνα έπειτα από την σπουδαία και άνετη επικράτηση επί της Βαλένθια, με στόχο να εισαχθούν στην προνομιούχα πεντάδα. Έτσι, με τα υπάρχοντα δεδομένα κυνηγάει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Εκτός θα μείνουν οι Μάριους Γκριγκόνις λόγω οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα στην Τουρκία, όπου έχασε όλο το δεύτερο μέρος. Όσον αφορά για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, όλο θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν τη Βαλένθια στην Μπολόνια και πατούν το παρκέ του ΟΑΚΑ με αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, πριν δύο αγωνιστικές στο ιταλικό ντέρμπι με το Μιλάνο, ο Μίλος Τεόντοσιτς οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη, όντας… καυτός από την περιφέρεια.

Ως απουσίες ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του, Τορνίκε Σενγκέλια που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Σέμι Οτζελέγε αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα και θα προφυλαχτεί ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Στα θετικά νέα, ο Ίφε Λούντμπεργκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα λάβει κανονικά χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…