Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 87-63

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 87-63

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός… δεν είδε τον ΠΑΟΚ.

Για ένα δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ «απείλησε» πως θα μετατρέψει σε ντέρμπι τη συνάντηση στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και μην τον είδατε. Όση ώρα αντιστάθηκαν οι φιλοξενούμενοι, τόση ώρα χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να «καθαρίσουν το πιάτο τους» και να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Το ισορροπημένο 16-16 του πρώτου δεκαλέπτου, ακολούθησε το 28-12 του δευτέρου, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και το 30-13 του τρίτου, που έδωσε στους «πράσινους» το απόλυτο προβάδισμα και την άνεση να σβήσουν τις μηχανές στην τελευταία περίοδο.

Ο Μπέικον ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο Παπαγιάννης χωρίς να ζοριστεί τέλειωσε το ματς με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Λι είχε κέφια, ο Γκουντάιτις τέλειωσε το ματς με «νταμπλ νταμπλ» κι ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο εύκολους βαθμούς στο σακούλι. Σημειώστε ότι έπαιξε 24.32’’ ο Μαντζούκας κι ήταν μια χαρά, ενώ πάτησε παρκέ κι ο Χουγκάζ.

Στην αντίπερα όχθη τρεις παίκτες τέλειωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων τον αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Σίγουρα ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του, όχι γιατί περίμενε ότι μπορεί να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, αλλά γιατί σίγουρα ήθελε να προβάλει ο «δικέφαλος» μεγαλύτερη αντίσταση.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 44-28, 74-41, 87-63.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…