Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Προετοιμαστήκαμε για έναν πλήρη Παναθηναϊκό»

Ομπράντοβιτς: «Προετοιμαστήκαμε για έναν πλήρη Παναθηναϊκό»

Ομπράντοβιτς

Αμφίβολος ο Νάναλι για το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε ο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προετοιμάζετε να επιστρέψει ως αντίπαλος στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», για μία ακόμα φορά μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το 2012. Ο Σέρβος τεχνικός, σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης (03/11, 21:30), στο ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και στον Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοτς:
Για τον Νάναλι, είπε: «Ο Νάναλι δεν προπονήθηκε. Δεν αισθάνεται καλά. Δεν γνωρίζω αν θα ταξιδέψει στην Αθήνα».

Για τους Σμάιλαγκιτς και Αβράμοβιτς, είπε: «Ο Σμάιλαγκιτς είναι καλά, θα αρχίσει σύντομα προπονήσεις, θα δούμε πότε θα μπει σε ρυθμούς αγώνων. Σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Ο Αβράμοβιτς θα συνεχίσει να έχει τον γύψο για άλλες τρεις εβδομάδες».

Για τον Μπέικον, είπε: «Πιθανώς ο Ντουέιν Μπέικον θα παίξει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προετοιμαστήκαμε για τους άλλους παίκτες. Είναι μια ομάδα που αξίζει κάθε σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τους Κοπρίβιτσα – Βούκσεβιτς, είπε: «Πρέπει να παίξουμε 60 παιχνίδια στη σεζόν. Τώρα έχουμε το δέκατο μπροστά μας. Η ευκαιρία θα υπάρχει για όλους. Η ικανοποίηση του προπονητή είναι ότι μπορεί να μοιράσει τα λεπτά. Προσπαθώ πάντα να οδηγώ την ομάδα. Όποτε μπορώ να δώσω σε όλους μια ευκαιρία, εξαρτάται από τον τρόπο συμπεριφοράς τους στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…