Κεντρική Ψαγμένα Ολυμπιακός – Πολκοβίτσε 70-83 (vid)

Ολυμπιακός – Πολκοβίτσε 70-83 (vid)

Ολυμπιακός

Τη δεύτερη ήττα του στην Ευρωλίγκα γνώρισε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Πολκοβίτσε στο ΣΕΦ, με 83-70 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα γυναικών κι έτσι μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι «ερυθρόλευκες» ήρθαν αντιμέτωπες με μια εκπληκτική Άρτεμις Σπανού, η οποία τελείωσε το ματς με double double, 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στον αγώνα και προηγήθηκε με 22-14 στο πρώτο δεκάλεπτο. Το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους και η τρίτη περίοδος όμως ήταν… καταστροφικά για τις «ερυθρόλευκες». Το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε με εύστοχο στου τριών πόντων της Σπανού, ενώ ο Ολυμπιακός βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, το οποίο εκτινάχθηκε ακόμα και στο 48-64.

Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει, η Πολκοβίτσε ήλεγχε τον ρυθμό και έφτασε εύκολα στο τελικό 70-83.

Για τον Ολυμπιακό πρώτη σκόρερ ήταν η Γκούσταφσον με 30 πόντους κι ακολούθησε η Αγιούσο με 15. Η συνολική παρουσία της Άρτεμις Σπανού, που ήταν η MVP του αγώνα, περιγράφεται από: 27 πόντους (με 10/17 σουτ), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 29 στο σύστημα αξιολόγησης.

Σημείο κλειδί του αγώνα ήταν και τα ριμπάουντ, ένας ακόμα τομέας που η Πολκοβίτσε κυριάρχησε. Η πολωνική ομάδα μάζεψε 52 (τα 17 επιθετικά), ενώ ο Ολυμπιακός είχε μόλις 28 ριμπάουντ (6 επιθετικά). Με τέτοια διαφορά, δεν μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη…

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 35-37, 48-64, 70-83.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη Δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμ…