Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Να μην επιτρέψει να φύγει το σκορ

Ολυμπιακός: Να μην επιτρέψει να φύγει το σκορ

olumesa 230628 1

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αφήνοντας πίσω την μέτρια παρουσία και ήττα στο αφιλόξενο «Γιαντ Ελιάου».

Φυσικά, οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης σκοπεύουν στη δεύτερη νίκη τους με τον κόσμο στο πλευρό τους (με τη Ζάλγκιρις ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας) με την πρώτη να αναγράφεται δύο αγωνιστικές πριν με την Παρτίζαν.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μετράει απουσίες και θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να ταλαιπωρείται από… πονοκεφάλους προκειμένου ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει πλήρης την επιθετική υπεροπλία της Άλμπα Βερολίνου.

Από την άλλη μεριά, η γερμανική ομάδα παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση.

Έξι θετικά αποτελέσματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 3-6 βρίσκεται στην 14η θέση. Προέρχεται από την οριακή ήττα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις απόλυτες λεπτομέρειες.

Εκτός αποστολής είναι ο από καιρό τραυματίας Μάρκους Έρικσον και ο Λουίς Ολίντε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναζητούν να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα ανάμεσα στο ρόλο του φαβορί και του αουτσάιντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…