Κεντρική Ψαγμένα Ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ για το δύο στα δύο

Ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ για το δύο στα δύο

Παναθηναϊκός

Τη δεύτερη νίκη του στο Eurocup ψάχνει στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός.

Δεύτερη αγωνιστική στο Eurocup women και ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (03/11, 19.00), παίζει στο δεύτερο εκτός έδρας αγώνα του στο Ισραήλ με τη Ραμάτ Χαζαρόν.

Παναθηναϊκός

Οι πράσινες έκαναν εξαιρετική νικηφόρα πρεμιέρα στην Πολωνία, με καλή ψυχολογία σε μία χρονιά η οποία έχει μόνο νίκες. Θέλει να κάνει το δύο στα δύο και παράλληλα να έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ.

Ραμάτ Χαζαρόν

Ας ρίξουμε, όπως κάνουμε πάντα, μία ματιά στην αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την ιστορική Ραμάτ Χαζαρόν.
Είναι μία από τις παλαιότερες ομάδες μπάσκετ γυναικών στο Ισραήλ και έχει έδρα ένα προάστιο του Τελ Αβίβ.

Είχα βρεθεί για Ευρωπαϊκούς αγώνες δύο φορές εκεί, με Ακαδημία και Αστέρα Εξαρχείων, όπου είχα πληροφορηθεί ότι βασικός χρηματοδότης είναι μία οργάνωση γυναικών με έδρα τις ΗΠΑ, γι’ αυτό τον λόγο έχει πάντα γυναίκα προπονήτρια.

Ραμάτ Χαζαρόν

Στον πάγκο κάθεται η Ντανιέλ Ρόουβεν αυτή τη σεζόν και σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει με αρκετές ήττες.

Τρεις, στις πρώτες αγωνιστικές τουπρωταθλήματος, η τελευταία χθές βράδυ στην Τίκβα 66-65, όπως επίσης στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης στο Βελιγράδι 88-87 από τον Ερυθρό Αστέρα μετά από δραματικό αγώνα.
Η Ραμάτ Χαζαρόν να σημειωθεί βέβαια ότι για να μπει στούς ομίλους έδωσε προκριματικούς αγώνες κόντρα στην Ουγγρική Σάκσα, την οποία νίκησε δύο φορές.

Ραμάτ Χαζαρόν

Διαθέτει τρείς ξένες με μεγάλο όνομα την εντυπωσιακή σέντερ Τσάρλι Κολίερ νο1 πρόπερσι στο ντραφτ του WNBA, η οποία υπέγραψε πέρυσι στη Σκίο, όμως ο κόουτς Δικαιουλάκος δεν την κράτησε πάνω από ενάμιση μήνα.

Ραμάτ Χαζαρόν

Η Αμερικανίδα φόργουορντ Αλίσια Τζένκινς θα αποτελέσει πονοκέφαλο για τις πράσινες, καθώς είναι αυτή που τραβάει το σκόρ, στο Βελιγράδι είχε σημειώσει 31π.

Καλή παίκτρια η έμπειρη Σέρβα γκαρντ Μιλίτσα Ιβάνοβιτς. Ιδιαίτερα αξιόλογες οι δύο διεθνείς Ισραηλίτισες Ντορ Σάαρ και Ρότερνταμ Σούστερ.

Παναθηναϊκός

Η Ελένη Καπογιάννη που πάλι θα στερηθεί τη μία ξένη παίκτρια, έχει προετοιμάσει την ομάδα για το καλύτερο δυνατό. Η ψυχολογία είναι πολύ καλή και το μεγαλύτερο άγχος σαφώς το έχουν οι γηπεδούχες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Να αναφέρουμε δε, ότι ακολουθούν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, όπου γεμίζουν αισιοδοξία ότι με τον κόσμο όπως πάντα στο πλευρό τους, οι αθλήτριες είναι έτοιμες για την πρόκριση και το επόμενο βήμα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…