Κεντρική NBA Ο Χάρελ απείλησε τον Γιάννη! (vid)
NBA

Ο Χάρελ απείλησε τον Γιάννη! (vid)

giannis harrell 1

Τα νεύρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς από τους Σίξερς , όπου πέταξε μία σκάλα στο παρκέ όταν οι εργάτες των Σίξερς δεν τον άφησαν να εκτελέσει βολές έπειτα από το φινάλε του αγώνα έχουν εξήγηση. Και η ιστορία που έγινε γνωστή ενδεχομένως να οδηγήσει το NBA σε σημαντικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το “Athletic”, ο λόγος που ο Γιάννης αντέδρασε με αυτό τον τρόπο ήταν ο Μόντρεζλ Χάρελ, ο οποίος προχώρησε σε μία σειρά από αντιεπαγγελματικές κινήσεις μετά το παιχνίδι, βγάζοντας πολύ άσχημο χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, μετά το ματς ο Γιάννης βγήκε στο παρκέ για να εκτελέσει βολές, όταν ο Χάρελ εμφανίστηκε με μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σίξερς  και πήρε την μπάλα από τα χέρια του σταρ των Μπακς χωρίς να του την επιστρέφει! «Εδώ δεν είναι το γαμ…νο το Μιλγουόκι».

«Φύγε από εδώ» του φώναζε ο Χάρελ, με τον Λαβ να στέκεται ανάμεσά τους για να μην έρθουν στα χέρια. Το σκηνικό όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Ο Γιάννης πήγε στα αποδυτήρια και επέστρεψε με δύο δικές του μπάλες. Τότε οι εργάτες των Σίξερς πήγαν στην μπασκέτα που εκτελούσε βολές για να αφαιρέσουν τις κάμερες, με τον Γιάννη να τους ζητάει να το κάνουν αργότερα και αυτοί να αρνούνται, κάτι που έφερε τον εκνευρισμό του και την κίνησή του να πετάξει την σκάλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…