Κεντρική NBA NBA: Κόντρα ανάμεσα σε Σακίλ και Χάουαρντ (vid)
NBA

NBA: Κόντρα ανάμεσα σε Σακίλ και Χάουαρντ (vid)

shaq howard 1

Νέα κόντρα ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ του All-Star Σακίλ Ο’Νιλ και του έμπειρο σέντερ Ντουάιτ Χάουαρντ. Οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, με τον Ο΄Νιλ στο παρελθόν να χλευάζει τον Χάουαρντ επειδή σύμφωνα με τον ίδιο είναι «soft» και τεμπέλης. Ωστόσο, η διαμάχη τους έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

«Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, είναι λογικό να βάζει 30 πόντους απέναντι σε έναν παίκτη ο οποίος είναι 1.70. Το πρωτάθλημα αυτό μου θυμίζει εργασιακό. Συγχαρητήρια Ντουάιτ, είμαι περήφανος για εσένα», ανέφερε ο Ο’Νιλ.

Ο πρώην παίκτης των Λέικερς δεν «κρατήθηκε» και απάντησε στον νυν σχολιαστή του TNT μέσω live που πραγματοποίησε στο Ίνσταγκραμ.

«Σταμάτα να δείχνεις ασέβεια προς το πρόσωπο μου αλλά και προς τους συμπαίκτες μου. Εγώ δεν σε έχω κακολογήσει ποτέ, δεν ξέρω, νομίζω πως με ζηλεύει. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό, να «κοροϊδεύει» την ομάδα μου και την λίγκα γενικά. Όλος ο κόσμος εδώ τον θαυμάζει και εκείνος τους χλευάζει», δήλωσε αρχικά ο Χάουαρντ.

«Δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε αρνητικά ο ένας τον άλλον, και θέλω να τονίσω πως δεν είμαι νευριασμένος με τον Σακίλ απλά δεν μου φαίνεται λογικό όλο αυτό. Σακ εσύ θα ερχόσουν στην Ταϊβάν στην 19η σου σεζόν ως επαγγελματίας; Εγώ τώρα είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση της καριέρας μου, είμαι 120 κιλά και νιώθω εξαιρετικά, δεν ήρθα εδώ 170 κιλά όπως εσύ όταν πήγες στους Σέλτικς. Τέλος, θέλω να ξαναπώ πως δεν έχω νεύρα απλά είμαι παθιασμένος για αυτά που λέω», είπε κλείνοντας ο πρώην all-star.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…