Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν: Ο Χάντερ θυμήθηκε τα χρόνια του στον Ολυμπιακό (vid)

Μπάγερν: Ο Χάντερ θυμήθηκε τα χρόνια του στον Ολυμπιακό (vid)

9A70C755 2C5E 42DA 967D D3BB295665F8 e1668704077274 jpeg

Για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό μίλησε ο σέντερ της Μπάγερν.

Η Μπάγερν κοντράρεται με τον Ολυμπιακό (17/11) στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Euroleague. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Οθέλο Χάντερ θυμήθηκε τα χρόνια του στους Πειραιώτες, με τον ίδιο να μιλάει για το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Τέλος αναφέρθηκε και στους παλιούς του συμπαίκτες, σημειώνοντας πως έχει κρατήσει ακόμα φιλίες με κάποιους.

Έτσι λοιπόν, η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις αναμνήσεις του Χάντερ από τον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα στο Μόναχο.

Αναλυτικά:

«Όταν έφτασα στον Πειραιά, με περίμεναν με ανοικτές αγκαλιές. Ο οργανισμός ήταν εξαιρετικός, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Για τους παλιούς συμπαίκτες:

«Ο Παπανικολάου ήταν ένας cool τύπος, λάτρευα την προσωπικότητα και την ενέργεια του. Ο Σλούκας ήταν αυτός που μας βοηθούσε, τον βλέπω ως έναν τύπο με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω. Του εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι κάνει, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Μπολομπόι, αν και ήταν ένας ήσυχος τύπος, όσο καιρό είμαστε μαζί στην ΤΣΣΚΑ, εντούτοις είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπός. Το ίδιο και ο Πίτερς Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι με την ELPA. Η ενέργεια του είναι το κάτι άλλο. Όσον αφορά τον Ταρίκ Μπλακ, είναι σαν αδελφός μου, μιλάμε συνέχεια, νιώθουμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Λατρεύω όλα αυτά τα παιδιά».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: 

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το κλειδί», υποστήριξε ο Αμερικανός σέντερ.

https://twitter.com/fcbbasketball/status/1593172881458229248?s=46&t=XHaR4OWPAUKHEJ_phWT4Qg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…