Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν – Αναντολού Εφές 81-78 (vid)

Μπάγερν – Αναντολού Εφές 81-78 (vid)

Μπάγερν Μονάχου επιτέλους κέρδισε

Η Μπάγερν πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Στο Audi Dome του Μονάχου η Μπάγερν φιλοξένησε την Αναντολού Εφές σε ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο από το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και να το ολοκληρώνουν ισόπαλες με 18-18.

Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους «μονομάχους» να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ και με τις εναλλαγές στο προβάδισμα να είναι πολλές.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αναντολού Εφές ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα και με ένα επί μέρους σκορ 8-5 προηγήθηκε με 42-47. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τους Βαυαρούς να πλησιάζουν ξανά στον πόντο (48-49). Στη συνέχεια η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι με δικό της επί μέρους σκορ προσπέρασε στο σκορ (59-55) κι έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη (62-61).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο Μπάγερν ξεκίνησε με σερί 6-0, αυξάνοντας τη διαφορά στους 7 (68-61) για πρώτη φορά στον αγώνα. Λίγο αργότερα η διαφορά έφτασε και τους 10 (77-67). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε στους 3 (77-74) με τα τελευταία λεπτά να είναι συναρπαστικά.

Η Αναντολού Εφές προσπάθησε να «κλέψει» το ματς, αλλά η Μπάγερν  είχε το καθαρό μυαλό και τις λύσεις στην επίθεση της, παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-39, 62-61, 81-78.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…