Κεντρική Γ' Εθνική Μανδραϊκός: «Ο διαιτητής σφύριζε εμμονικά και ανέτρεψε το αποτέλεσμα»

Μανδραϊκός: «Ο διαιτητής σφύριζε εμμονικά και ανέτρεψε το αποτέλεσμα»

mandraikos

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Καλλιθέας έχει ο Μανδραϊκός. Η ομάδα μετά το τέλος του ματς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία στέκεται στα πολλά φάουλ κατά της ομάδας τους και για τα εμμονικά σφυρίγματα τους ενός διαιτητή, τα οποία ανέτρεψαν και το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Με ήττα έληξε ο αγώνας με τον Ίκαρο Καλλιθέας 59-79. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά αντί να θαυμάσουμε τους αθλητές των δυο ομάδων, κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση οι διαιτητές. Απορίας άξιο πως σχεδόν ανά λεπτό!! Ο κ. Εφραιμίδης φόρτωνε με φάουλ τους αθλητές μας και φτάσαμε στο ημίχρονο να είναι 20-8 τα φάουλ!!!Πως είναι δυνατόν να βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ και ξαφνικά ο εν λόγω διαιτητής στο επόμενο δεκάλεπτο να σφυρίζει εμμονικά, ανατρέποντας έτσι το αποτέλεσμα;;; Φυσικά ακολούθησε παρόμοια τακτική και ο κ. Καψαρίδης.

Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργίσουν το φίλαθλο κοινό που παρακολουθούσε εμβρόντητο την κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας μας!Το βίντεο του αγώνα υπάρχει και είναι στη διάθεση της ΚΕΔ, που θα έπρεπε κάθε εβδομάδα να βλέπει τους αγώνες και να ελέγχει τους διαιτητές. Η δουλειά μας είναι το μπάσκετ με πρωταγωνιστές τους αθλητές, όλα τα υπόλοιπα αμαυρώνουν το άθλημα.

Με εκτίμηση,
ΔΣ ΓΣ Μανδραϊκός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…