Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Υπεράνθρωπη προσπάθεια»

Καστρίτης: «Υπεράνθρωπη προσπάθεια»

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας εμφανίστηκε ευχαριστημένος, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το παιχνίδι είπε: «Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν υπεράνθρωπο, ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αφιερώνω την προσπάθεια και τη νίκη μας σε έναν μεγάλο φίλο και Αρειανό. Είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε και μακάρι να απαλύνουμε κάπως τον πόνο του».

Και συνέχισε: «Χρειάζεται μεγάλη θέληση και προσέγγιση αμυντική, όταν χάνεις τον βασικό σου πλέιμεικερ στα μέσα της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα του αγώνα στη ζώνη του Απόλλωνα ήμασταν διστακτικοί και δεν παίζαμε άμυνα. Τα παιδιά αντέδρασαν και πήραμε τη νίκη. Χρειάζεται συνέπεια και να είμαστε κοντά στο πλάνο μας, με ένταση και ενέργεια στην άμυνα. Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ώθηση, θα ήταν δύσκολο χωρίς αυτούς».

Για τον Μήτρου-Λονγκ: «Χθες ήρθε, ήταν χωρίς προπόνηση και δεν ήξερε καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα παιχνίδι, μπορεί να χρειαζόταν να μπει για λίγο».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, στόχος  μας είναι να πάρουμε κι άλλο ξένο, να πάμε στους 7 ξένους και αυτός θα παίζει στην περιφέρεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…