Κεντρική Basket League Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 82-99

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 82-99

Παναθηναϊκός νίκη με Καρδίτσα

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα στην Καρδίτσα.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα δεν είχε διάθεση για αστεία, και μπήκε από το πρώτο λεπτό δυνατά προκειμένου να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το ζητούμενο ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της απαιτητικής βδομάδας που ακολουθεί.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό του αγώνα, «χτίζοντας» μια μικρή διαφορά, η οποία αυξανόταν συνεχώς. Έτσι, το +8 (19-27) του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, έγινε +19 (38-57) με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο χαλαρά και χωρίς να παίζουν στο 100% της έντασης τους, θέλοντας να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να επιτρέψουν στην Καρδίτσα να πλησιάσει στο σκορ.  Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε τη δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, ενώ ταυτόχρονα ξεκούρασε και κάποιους βασικούς που έχουν αγωνιστεί αρκετά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 99-82 με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν ακόμη μία νίκη στη Basket League και την Καρδίτσα να παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 19-27, 38-57, 59-76, 82-99.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…