Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Καρδίτσα: Δυνατή δοκιμασία στο «Nick Galis Hall»

Καρδίτσα: Δυνατή δοκιμασία στο «Nick Galis Hall»

Καρδίτσα

Ανεβάζει ρυθμούς η Καρδίτσα. Ακόμη ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Ο Άρης υποδέχεται τον Α.Σ Καρδίτσας για την 7η αγωνιστική της Basket League. Ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα της Καρδίτσας ανεβαίνει, με το πρόγραμμα των «κυανόλευκων» να γίνεται ακόμη πιο απαιτητικό.

Η ανακοίνωση του ΑΣΚ:

«Σε μία από τις πιο ιστορικές και θερμές έδρες φιλοξενείται το Σάββατο στις 19:15 η Καρδίτσα. Για την 7η αγωνιστική της Basket League, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη, στο 4ο παιχνίδι που καλούνται να δώσουν μακριά από την Καρδίτσα, μόλις στα πρώτα έξι πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο, τόσο το πρόγραμμα, όσο και οι αγωνιστικές συγκυρίες έχουν μεγεθύνει το συντελεστή δυσκολίας στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Καρδίτσας, η οποία όμως συνεχίζει να δουλεύει στο γήπεδο με πίστη στις δυνατότητές της και μοναδικό στόχο τη βελτίωση.

Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς στο πρωτάθλημα και το προπονητικό επιτελείο μαζί με τους αθλητές θέλουν να αδράξουν κάθε ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα αγωνιστικό πρόσωπο ικανό να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα και να δημιουργήσει μία συγκροτημένη εικόνα.

Άπαντες στην Καρδίτσα λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση, με το κλίμα συσπείρωσης να τονώνει τη διάθεση για σκληρή δουλειά και την κατάλληλη ετοιμότητα για να αντιμετωπιστεί ο κάθε αντίπαλος.

Καρδίτσα με απουσίες

Το ματς με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ΑΣΚ έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον του στην έξοδο του Σαββάτου, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, γνωρίζοντας ότι στη διάθεσή του θα έχει ξανά τον Σαΐντ Πριτζέτ που απουσίασε κόντρα στο «τριφύλλι». Εντούτοις, τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους συνεργάτες του, καθώς ο Άλεξ Χάντερ έχει εισέλθει σε ρυθμούς επανόδου στη δράση
μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως, ενώ από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ.

Η προετοιμασία του ΑΣΚ συνεχίζεται με τη μέγιστη δυνατή προσήλωση και καθημερινές προπονήσεις αυξανόμενης έντασης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • karditsa lavrio 1

    Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

    Διπλό παραμονής για την Καρδίτσα Η Καρδίτσα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Λαύριο, καθώ…
  • Romello White

    Καρδίτσα: Εγχειρίστηκε ο Ρομέλο Ουάιτ

    Σε επιτυχημένη εγχείρηση υποβλήθηκε ο Ρομέλο Ουάιτ. Η διοίκηση της Καρδίτσας γνωστοποίησε …
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…