Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκουντάιτις: «Δυνατή προσθήκη ο Μπέικον»

Γκουντάιτις: «Δυνατή προσθήκη ο Μπέικον»

Γκουντάιτις

Για τον νέο του συμπαίκτη, Ντουέιν Μπέικον μίλησε ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο ΟΑΚΑ για φέτος, και θέλει να «σπάσει» τη συντριβή… αρνητικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Ράντονιτς, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (1-4), επικεντρώνεται στον αυριανό αγώνα με την Παρτιζάν, όπου θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε για τις σερί ήττες, το πως θα γίνουν καλύτεροι, αλλά και για τον Ντουέιν Μπέικον που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού:

Για το σερί ηττών στην Euroleague: «Δεν είναι εύκολο όταν έχει σερί από ήττες. Πάντα θέλεις να πάρει τη νίκη και ειδικά με την παρουσία του κόσμου μας, περιμένουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλα τα πράγματα. Ειδικά στις μικρές λεπτομέρειες. Κάθε ματς ήταν διαφορετικό. Στο ένα ήταν τα ριμπάουντ, στο άλλο η άμυνα. Πάντα έτσι συμβαίνει στο μπάσκετ. Επίσης προσθέσαμε και κάποια κομμάτια στο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει ενόψει και του αγώνα με την Παρτιζάν.»

Για τον Μπέικον: «Τον έχω δει μόνο σε δύο προπονήσεις. Μπορώ να πω ότι είναι υπερταλαντούχος παίκτης. Τον είχαμε δει πέρυσι στην Euroleague και μπορώ να πω ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να μας βοηθήσει. Αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς.»

Για την Παρτίζαν: «Η Παρτίζαν παίζει physical μπάσκετ, άμυνα με αλλαγές αλλά έτσι είναι και όλα τα ματς στην Euroleague. Γνωρίζω παίκτες που παίξαμε αντίπαλοι όπως ο Λεζόρ ή ο Λεντέι ωστόσο στην Euroleague κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Κάθε βράδυ είναι σκληρό βράδυ στην διοργάνωση.»

Για την χημεία: «Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα. Αυτό είναι το κλειδί προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι κάνουμε καλή δουλειά μέχρι στιγμής.»

Για τα εύκολα λάθη: «Παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαστε νέα ομάδα. Και αυτό αποτελεί ένα από τα κλειδιά για τη συνέχεια. Είναι σαν το σάντουιτς. Βάζεις το ένα πράγμα, το άλλο πράγμα, προσθέτεις και άλλο και κάπως έτσι φτιάχνεις κάτι μεγάλο. Γι’ αυτό και πρέπει να δουλεύουμε και να δουλεύουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…