Κεντρική NBA Γιόβιτς για τη μετάβαση στη G-League: «Ότι κι αν συμβεί θα είναι για καλό» (vid)
NBA

Γιόβιτς για τη μετάβαση στη G-League: «Ότι κι αν συμβεί θα είναι για καλό» (vid)

jovic scaled e1667752827415

Ο Νίκολα Γιόβιτς βλέπει θετικά την πιθανή μετάβαση του στη G-League.

Αφού αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά στους πρώτους 10 αγώνες του Μαϊάμι Χιτ τη σεζόν 2022-23 στο ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόβιτς ορίστηκε ως υποψήφιος για να υποβιβαστεί στη G-League.

Ο Σέρβος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές που έχει η G-League και στα ελαττώματα που θα πρέπει να δουλέψει ο ίδιος ώστε να αποκτήσει πολύτιμο χρόνο στο παιχνίδι.

Πιστεύω πως ό,τι και αν συμβεί θα είναι για το καλό μου. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από την προετοιμασία, το μπάσκετ είναι πιο σωματικό εδώ και ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Δεν είναι εύκολο!

Έχω παίξει και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό . Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου βλέπει κάτι σε εμένα και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα. Είναι στο χέρι μου να δουλέψω σκληρά και να μεταφέρω αυτό που κάνω στην προπόνηση και στο γήπεδο, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Παρόλο που ο Γιόβιτς επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ, δυσκολεύτηκε να σπάσει μέχρι στιγμής το ροτέισον των Χιτ. Μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί μόνο σε τρία ματς και έχει σημειώσει 6 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …