Κεντρική Basket League Γιάννης Αγραβάνης: «Για ‘μένα ο αδερφός μου είναι πρότυπο»

Γιάννης Αγραβάνης: «Για ‘μένα ο αδερφός μου είναι πρότυπο»

Γιάννης Αγραβάνης

Για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Αγραβάνης, αλλά και για τον αδερφό του Δημήτρη.

Η Καρδίτσα μετά την διακοπή που ακολουθεί για τις Εθνικές υποχρεώσεις, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο 23χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά και για τον αδερφό του Δημήτρη Αγραβάνη που τον θεωρεί πρότυπο. Επίσης στάθηκε και στον αγώνα που είχαν τα δυο αδέρφια μαζί, με το Περιστέρι να παίρνει τη νίκη και να επικρατεί με (102-77) της Καρδίτσας.

Διαβάστε τα όσα είπε στο WEB Radio της ΕΟΚ:

Για τις εντυπώσεις του απ’ την Καρδίτσα: «Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εδώ στην ομάδα γίνεται μια προσπάθεια απ’ όλη την πόλη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα, δεν είναι μόνο ένας. Αυτό είναι κάτι το πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και φαίνεται ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά».

Για την πορεία της ομάδας: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να ‘χουμε παίξει καλύτερα, το αποτέλεσμα είναι κάτι που έρχεται με σκληρή δουλειά και μέσω χημείας μεταξύ των παικτών. Η Καρδίτσα είναι μια ομάδα που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α1, οπότε είναι μια δύσκολη κατάσταση, την οποία, με την κατάλληλη δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου και των μελών που απαρτίζουν την ομάδα, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια της Καρδίτσας, με Παναθηναϊκό και Άρη: «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, το ένα με ομάδα Ευρωλίγκας, με πολύ ταλέντο, που τη σεβόμαστε απόλυτα, όπως και τον Άρη, όπου θα μπορούσε να παίξει Ευρώπη αλλά αποκλείστηκε στα προκριματικά. Προσπαθούμε να δίνουμε το 100% και να βρούμε σιγά σιγά τη χημεία μας, η οποία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί γρήγορα σε μια καινούργια ομάδα. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς, αλλά με την καθοδήγηση του κόουτς και του staff νομίζω θα τα καταφέρουμε. Είναι πολύ δύσκολα τεστ για ‘μας αυτοί οι δύο αγώνες».

Για τους Χρήστο Δεληγιάννη και Γιάννη Μπουρούση: «Η Καρδίτσα είναι απ’ τις πολύ λίγες ομάδες στην Ελλάδα που έχει τακτοποιήσει τα εξωαγωνιστικά ζητήματα πολύ καλά. Ο Χρήστος Δεληγιάννης και ο Γιάννης Μπουρούσης είναι δύο άνθρωποι που είναι καθημερινά δίπλα μας, κάτι που καταλαβαίνουμε κι εμείς οι ίδιοι, είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε και μάς στηρίζουν».

Για το ματς με τον Αδερφό του, Δημήτρη: «Ήταν δύσκολη δοκιμασία, αλλά έχουμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, οπότε γνωρίζουμε πώς παίζει ο ένας με τον άλλον, και μαζί και χώρια. Πιστεύω ότι το πιο ευχάριστο είναι να παίζουμε μαζί όσες φορές έχουμε βρεθεί στην ίδια ομάδα και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον απόλυτα».

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Για ‘μένα ο αδερφός μου είναι πρότυπο και πραγματικά θέλω να τού μοιάσω και να κάνω έστω κάποια απ’ αυτά που ‘χει καταφέρει μέχρι στιγμής. Έχει βελτιωθεί κι έχει αλλάξει προς το καλύτερο, γιατί δείχνει όχι μόνο μπασκετικά έτοιμος, αλλά και πνευματικά, κάτι που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στις μέρες μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…