Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική: Στροφή στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο

Εθνική: Στροφή στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο

C7685AEE 1224 434A 8B8C 35063961B5E5

Προπόνηση για την εθνική με νέα πρόσωπα στο ΟΑΚΑ. 

Η Ελλάδα επέστρεψε από το Ηράκλειο, μετά την ήττα από τους Λετονούς με (60-80) στο κλειστό στα (Δυο Αοράκια). Ο Δημήτρης Ιτούδης στην σημερινή προπόνηση (12/11) είχε την παρουσία 18 παικτών.

Στο ρόστερ της Εθνικής ενόψει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο που μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο, προστέθηκαν οι ΠαπανικολάουΛαρεντζάκης, Μποχωρίδης, Καλαιντζάκης , και Αγραβάνης, με τον Νικ Καλάθη να είναι και αυτός στην αποστολή.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ενώ κλίθηκε από την Εθνική για την προσπάθεια της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο, δεν τον άφησε να πάρει άδεια η ομάδα του και να δώσει το «παρών» του στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής, για τα “παράθυρα” του παγκόσμιου κυπέλλου

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών.
Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.
Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος και Όμηρος Νετζηπογλου.
Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…