Κεντρική Διεθνή Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν: O «Πόλεμος» των προέδρων

Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν: O «Πόλεμος» των προέδρων

image 368681 any818x650 1

Ανοικτό μέτωπο άνοιξαν οι πρόεδροι της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, ξεκινώντας «πόλεμο» πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΠαρτιζάνΟστογια Μιχαήλοβιτς, μίλησε στο Jutro Tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ομόλογό του στον Ερυθρό Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς:

«Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι στη δημόσια σκηνή εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο βρίσκεται εκεί για 30 χρόνια, τόσο στην πολιτική όσο και στον αθλητισμό. Όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί και πώς επιβιώνει σε όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Από τον Σλόμποντα Μιλόσεβιτς μέχρι τον Ντράγκαν Τζίλας, που τον έφερε στον Ερυθρό Αστέρα, πρόδωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους και επέζησε.
Πραγματικά το έκανε περισσότερο για να μας χαρακτηρίσει αλλά δεν θα το επιτρέψουμε. Αντί να βρίσκεται στην φυλακή, βγαίνει στην τηλεόραση και μας χτυπάει».
Η απάντηση του Νεμπόισα Τσόβιτς ήταν άμεση μέσω βίντεο στο κανάλι του Ερυθρού Αστέρα στο Youtube:
«Είδα τη δήλωση του Μιχαήλοβιτς ως ανάξια του ρόλου που έχει. Ένα ανθρωπάκι του οποίου το βιογραφικό δεν μπορεί να διορθωθεί ούτε με χρήματα.
Εν ολίγοις, ο λάθος άνθρωπος στο λάθος μέρος. Όσο για αυτά που με κατηγορεί, θα έπρεπε να μας απαντήσει πόσα χρωστάει η Παρτιζάν σε φόρους. Ασχολήθηκε με το βιογραφικό μου και θα απαντήσω σε αυτό, για εκείνον που εργάστηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων».
Η συζήτηση στο ίδιο στούντιο μαζί του είναι κάτι που δεν θα έκανα και δικαιούμαι να μην το κάνω. Είχε την ευκαιρία να με δει στο δικαστήριο τρεις φορές, αλλά δεν ήρθε σε καμία από τις ακροάσεις, ακόμα και όταν αυτές ήταν ύστερα από δικές του αγωγές. Νομίζω πως αυτό αρκεί για να καταλάβουν οι έξυπνοι άνθρωποι τα πάντα».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…