Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Στηρίζουν μαζί με την ΕΚΟ τα “Γαλανόλευκα Αστέρια”

ΕΟΚ: Στηρίζουν μαζί με την ΕΚΟ τα “Γαλανόλευκα Αστέρια”

ekoeok1 1

Η συμπόρευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την κορυφαία εταιρία εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα, ΕΚΟ, συνεχίζεται και επεκτείνεται. Σε μια πανηγυρική εκδήλωση που έγινε την Τρίτη, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν αφ’ ενός την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφ’ ετέρου την στήριξη της ΕΚΟ του νέου προγράμματος της ΕΟΚ, με την ονομασία “Γαλανόλευκα αστέρια”.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY και της ΕΚΟ Ανδρέας Σιάμισιης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος. Το παρών έδωσαν και μέλη της Εθνικής Ανδρών, όπως οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας, Κωστής Γόντικας και Όμηρος Νετζήπογλου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει για πρώτη φορά το Πρόγραμμα «Γαλανόλευκα Αστέρια», το οποίο στοχεύει να δώσει σε νέα παιδιά, ηλικιών 11 έως και 13 ετών, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα Πανελλαδικό Τουρνουά, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ. Περισσότερα από 15.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Παράλληλα με το τουρνουά, θα πραγματοποιηθούν 7 «φεστιβάλ» αγώνων σε περιοχές ανά την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση για την ανανέωση της χορηγίας της ΕΚΟ, αλλά και για την ανακοίνωση της στήριξης του Προγράμματος «Γαλανόλευκα Αστέρια», ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY και της ΕΚΟ, Ανδρέας Σιάμισιης, ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώσαμε και αναβαθμίσαμε την συνεργασία μας με την ΕΟΚ, η οποία μετράει πάνω από 7 χρόνια. Στηρίζουμε διαχρονικά τον αθλητισμό, τη νέα γενιά και κάθε προσπάθεια ανάδειξης της χώρας μας στο εξωτερικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η συνεργασία μας διευρύνεται με το πρόγραμμα «Γαλανόλευκα Αστέρια», το οποίο στοχεύει στη μεταλαμπάδευση των αξιών της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ και του Ευ Αγωνίζεσθαι πανελλαδικά, στην επόμενη γενιά! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην διαδρομή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ανυπομονώ, όπως όλοι, να ζήσουμε μαζί με την Εθνική μας μεγάλες συγκινήσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις της ημέρας (18/5)

Παιχνίδια που βρίσκονται στην τελική φάση θα έχουν διαδικτυακή μετάδοση Η Ελληνική Ομοσπον…