Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω, ένταση στο φινάλε του ματς!

Δούκας: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω, ένταση στο φινάλε του ματς!

doukas aigaleo

Η διαιτησία έβαλε φωτιά στο ματς Δούκας – Αιγάλεω.

Πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης με το Αιγάλεω είχε ο Δούκας. Ο ΑΣΕΔ μετά την ήττα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταφέρθηκε κατά των διαιτητών. Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι η ομάδα του κόουτς Σορώτου είχε τα ηνία στο σκορ μέχρι που μπήκαν στην εξίσωση οι διαιτητές.

Αναλυτικά:

«Την τέταρτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα – και δεύτερη εντός έδρας – γνώρισε πριν λίγη ώρα η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας από το Αιγάλεω με σκορ 72-79 σε ματς που διεξήχθη στο κλειστό του Αγ. Θωμά για την έβδομη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας…

Οι αθλητές του Κώστα Σορώτου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και είχαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τη στιγμή που στην «εξίσωση» του ματς αποφάσισαν να μπουν και οι διαιτητές… Σφυρίζοντας δύο αντιαθλητικά φάουλ, συνεχόμενες τεχνικές ποινές (αποβλήθηκε ο coach Σορώτος στο 39′) και συνεχόμενα «εύκολα» φάουλ υπέρ των φιλοξενουμένων, άλλαξαν ξεκάθαρα τις ισορροπίες του ματς επιτρέποντας στους τελευταίους να σημειώσουν 33 πόντους στην τελευταία περίοδο και να κερδίσουν συνολικά 39 βολές… Στο τέλος του ματς επικράτησε ένταση, με τους ανθρώπους του Δούκα να διαμαρτύρονται στους «άρχοντες» της αναμέτρησης και τους οπαδούς του Αιγάλεω να τα έχουν με τον προπονητή της ομάδας τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …