Κεντρική Basket League Double-double ο Γιαννόπουλος μετά από έξι χρόνια

Double-double ο Γιαννόπουλος μετά από έξι χρόνια

Giannopoulos 281122 B 1

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Κολοσσού H Hotels επί της ΑΕΚ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική.

Ο πολύπειρος φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ φτάνοντας σε double-double για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι ανάλογο ήταν και πάλι στη Ρόδο πριν έξι χρόνια.

Με απόσταση λοιπόν, έξι χρόνων, ενός μήνα και 20 ημερών ο Γιαννόπουλος έφτασε σε double-double. Ήταν 8 Οκτωβρίου 2016 όταν σε ματς στη Ρόδο αλλά κόντρα στον Κολοσσό H Hotels ως παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings είχε 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το σημερινό ήταν το τέταρτο του double-double αφού είχε άλλα δύο με το Περιστέρι bwin στην περίοδο 2011-12. Τότε είχε σημειώσει και το ρεκόρ καριέρας του στα ριμπάουντ μαζεύοντας 12 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο Γιαννόπουλος έφτασε σήμερα σε διψήφια επίδοση ριμπάουντ για πρώτη φορά από τον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ του 2021, όταν είχε και πάλι 10 με τον Προμηθέα στο Λαύριο.

Έγινε μάλιστα μόλις ο τρίτος Έλληνας παίκτης που φτάνει σε double-double στη φετινή Basket League μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έχει τρία με πόντους-ριμπάουντ και τον Κώστα Σλούκα που έχει ένα με πόντους-ασίστ.

Είναι ο δεύτερος παίκτης του Κολοσσού H Hotels που έφτασε σε μία τέτοια επίδοση μετά τον Γιανίκ Μορέιρα που είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ κόντρα στον Προμηθέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…