Κεντρική Basket League Άρης Χασανίδης: «Πολύ δυνατό το Περιστέρι, με ενέργεια και μεγάλο ροτέισον»

Χασανίδης: «Πολύ δυνατό το Περιστέρι, με ενέργεια και μεγάλο ροτέισον»

sigalas chasanidis e1666966676834

Δηλώσεις για το παιχνίδι με το Περιστέρι έκανε ο Χρήστος Χασανίδης. 

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Άρη Χρήστος Χασανίδης, μίλησε για την αναμέτρηση με το Περιστέρι στην Αθήνα, δηλώνοντας πως οι νέες μεταγραφές έγιναν την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά:

«Είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Κάθε αγώνας μακριά από την έδρα μας έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Πόσω μάλλον αυτός κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατό. Παίζει σε δύο διοργανώσεις και έχει βάθος στον πάγκο και μεγάλο ροτέισον. Διαθέτει και ένα τεχνικό επιτελείο που με την εμπειρία του έχει δομήσει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βγάζει πολλή ενέργεια και στις δύο άκρες του γηπέδου και είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Εμείς, μετά τη διακοπή και με τις προσθήκες που κάναμε, έχουμε μεγαλώσει επίσης το ροτέισον. Περιμένουμε να δούμε σε συνθήκες αγώνα πόσο έχουν εγκλιματιστεί οι νέοι παίκτες. Τα πρώτα δείγματά τους είναι θετικά. Σίγουρα βοήθησε ότι τα παιδιά είχαν μία έξτρα εβδομάδα για να προσαρμοστούν, αυτός ήταν κι ένας λόγος που οι κινήσεις αυτές έγιναν την κατάλληλη στιγμή, για να υπάρχει αυτό το χρονικό περιθώριο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…