Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Στον «αέρα» τα εισιτήρια με Καρδίτσα

Άρης: Στον «αέρα» τα εισιτήρια με Καρδίτσα

ARIS 1 e1667749616461 jpg

Στη διάθεση των φίλων του Άρη τα εισιτήρια στο «Nick Galis Hall».

Για το πρώτο sold out όπως αναφέρει και η «κίτρινη» ΚΑΕ. Μετά από όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Περιστέρι (19/11), η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει τη στήριξη του κόσμου στο ματς εναντίον της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό (26/11) στο κλειστό «Nick Galis Hall», για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι από σήμερα Κυριακή 20/11 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 26/11 (19:15), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Με δεδομένη τη φετινή πορεία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη και μετά απ’ όσα έγιναν στον αγώνα με το Περιστέρι bwin, όπου από τον ΑΡΗ εκλάπη μία νίκη η οποία θα άλλαζε τις ισορροπίες στην Basket League, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να σταλεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Το πρώτο sold out της χρονιάς (και για τον ΑΡΗ και για την Basket League) θα είναι το πιο ηχηρό μήνυμα στήριξης της προσπάθειας που γίνεται για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος ισχύει ενιαία τιμή για τα εισιτήρια αγώνων, ήτοι οι τιμές είναι κοινές για όλες τις αναμετρήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…