Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Άρης: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Άρης

Με Γιώργο Φίλλιο και Τζος Χάγκινς, στην αποστολή για Αθήνα ο Άρης.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία, και στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην αποστολή για Αθήνα συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Φίλλιος, αλλά η διαθεσιμότητα του θα κριθεί από την κατάσταση του πριν το ματς, ενώ ο τραυματίας Τζος Χάγκινς θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή με την ομάδα για συμπαράσταση προς τους συμπαίκτες του.

Δείτε τι αναφέρει η ΚΑΕ:

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (18/11) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Γιώργος Φίλλιος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο 20χρονος γκαρντ θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και η διαθεσιμότητά του θα κριθεί από την κατάστασή του πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους:
Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Βασίλη Καββαδά, Γιώργο Φίλλιο, JD Νότε, Γιάννη Σιδηροηλία, Όμηρο Νετζήπογλου, Ρισόντ Πακ.

Την αποστολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει και ο τραυματίας Τζος Χάγκινς, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του σ’ αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…