Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας

Άρης: Παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας

εισιτήρια διαρκείας Άρης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους «κίτρινους».

Έως το Σάββατο (26/11) και τον αγώνα απέναντι στην Καρδίτσα στο «Nick Galis Hall», θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι του Άρη τα εισιτήρια διαρκείας. Όπως ανέφερε η ΚΑΕ, η κίνηση αυτή ήταν «υποχρεωτική» λόγω της αυξημένης ζήτησης και της παράκλησης πολλών φίλων της ομάδας να δοθεί παράταση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, για τα διαρκείας:

«Όπως είχε ανακοινωθεί, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθονταν έως τις 05/11 και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της παράκλησης πολλών φίλων της ομάδας, η διάθεση παρατείνεται έως τον επόμενο εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας, το Σάββατο 26/11 απέναντι στην Καρδίτσα.

Έχουν παρέλθει ήδη τρεις εντός έδρας αγώνες του Άρη, όμως οι φίλοι της ομάδας μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας τους με έκπτωση 10%, γνωρίζοντας ότι εκτός της κανονικής διάρκειας, στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των play offs της Basket League.

Η κίνηση που υπήρξε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, «υπόσχεται» ότι η «δίψα» των φιλάθλων μας για τον φετινό Άρη θα δώσει συνέχεια την… αγάπη διαρκείας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…