Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Εκτός Πακ και Χάγκινς απέναντι στην Καρδίτσα

Άρης: Εκτός Πακ και Χάγκινς απέναντι στην Καρδίτσα

aris e1664265261151 jpg

Με δυο απουσίες κόντρα στην Καρδίτσα ο Άρης.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, αντιμετωπίζει την Καρδίτσα (26/11) για την 7η αγωνιστική της Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον Τζος Χάγκινς που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ εκτός τέθηκε και ο Ρισόντ Πακ ο οποίος υπέστη μυική κάκωση στον προσαγωγό, όπως αναφέρει και η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Ρισόντ Πακ, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στον προσαγωγό. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Τζος Χάγκινς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αυριανού αντιπάλου, με τη βοήθεια του βίντεο.

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Καρδίτσα στο «Nick Galis Hall» έκανε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Γιώργος Σιγάλας.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή. Η Καρδίτσα αποτελείται από πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε και να τους ρίξουμε τα ποσοστά τους με την άμυνά μας. Το παιχνίδι αυτό είναι στα «πρέπει» της ομάδας μας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να βγούμε νικητές, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Καρδίτσα, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…