Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αντρέα Τρινκέρι: Προσέβαλε ρεπόρτερ (vid)

Αντρέα Τρινκέρι: Προσέβαλε ρεπόρτερ (vid)

Trinkeri Antrea 1

Αμέσως μετά την ήττα της Μπάγερν από τον Ολυμπιακό και δευτερόλεπτα μετά τη λογομαχία που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Ιταλός τεχνικός είχε αγενή συμπεριφορά απέναντι στη ρεπόρτερ της γερμανικής τηλεόρασης που τον πλησίασε για την καθιερωμένη συνέντευξη.

Εκείνη, ανέφερε το σκορ του αγώνα, με τον προπονητή των Βαυαρών να τη διακόπτει να λέει «… το ξέρουμε το σκορ, τι άλλο;». Όταν η ρεπόρτερ, εμφανώς σαστισμένη, του ζήτησε ένα σχόλιο για τον αγώνα, ο Τρινκιέρι απάντησε ειρωνικά «το σκορ ήταν 81-72 (σ.σ. το είπε… λάθος), πιστεύω πως άξιζαν να κερδίσουν».

Ο 54χρονος προπονητής συνέχισε να είναι εκνευρισμένος και στη συνέντευξη Τύπου, όπου έκανε και πάλι αιχμηρά σχόλια με δόση ειρωνείας, αυτή τη φορά για τη διαιτησία. «Κάναμε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε στους 4 και είχαμε την μπάλα και το μομέντουμ. Και τότε είχαμε κάποιες έτσι κι έτσι αποφάσεις, κάποια έτσι κι έτσι σφυρίγματα και με εκπλήσσει που εμείς κάναμε 24 φάουλ και ο Ολυμπιακός 16, ενώ εκείνοι εκτέλεσαν 22 βολές ενώ εμείς 13. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να πω στους παίκτες μου να μην κάνουν φάουλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…