Κεντρική NBA Αντεντοκούμπο: «Κάνω απλά την δουλειά μου»
NBA

Αντεντοκούμπο: «Κάνω απλά την δουλειά μου»

giannis antetokunbo porsche 1 1

Ο Γιάννης μίλησε για το συμβάν που έγινε μετά τον αγώνα των Σίξερς.

Για το περιστατικό που συνέβη μετά τον αγώνα τοποθετήθηκε ο Γιάννης. Ο Έλληνας σταρ στο παιχνίδι με τους Σίξερς (19/11), πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του την φετινή σεζόν. Ο ίδιος μετά το ματς, απογοητευμένος από την επίδοση του στον αγώνα, θέλησε να εξασκήσει τις ελεύθερες βολές του. Οι υπάλληλοι της αρένας δεν τον άφησαν να το κάνει, κάτι που έφερε εκνευρισμό στον Αντετοκούμπο και έσπρωξε τη σκάλα στο έδαφος πριν συνεχίσει να εκτελεί βολές.

Ο Χάρελ δεν εκτίμησε την πράξη απογοήτευσης του Αντεντοκούμπο, φώναζε σε αυτόν, και επίσης του πήρε την μπάλα, με σκοπό να τον εμποδίσει να σουτάρει. Ο Γιάννης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον παίκτη των Σίξερς αλλά και στο το συμβάν που έγινε με την σκάλα και τον υπάλληλο.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης είπε:

«Ποτέ δεν προσπαθώ να μην σεβαστώ κάποιον, με οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή. Νιώθω ότι σήμερα ήταν ένα απλώς ατυχές γεγονός που έλαβε χώρα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι μερικές φορές οι παίκτες θέλουν να δουλέψουν παραπάνω. Πιστεύω ότι δεν είναι επαγγελματικό να κλωτσήσεις κάποιον από το γήπεδο ή να πάρεις την μπάλα ή να μπεί η σκάλα μπροστά σε κάποιον που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Πληρωνόμαστε για να το κάνουμε αυτό. Δεν μας επέλεξαν απλώς. Πληρωνόμαστε. Κάνω απλά την δουλειά μου». Είπε ο Γιάννης για την περίεργη εξέλιξη των γεγονότων, σύμφωνα με το The Athletic.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…