Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανασύνταξη και Παναθηναϊκός για την Καρδίτσα

Ανασύνταξη και Παναθηναϊκός για την Καρδίτσα

Καρδίτσα

Το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό σκέφτονται στην Καρδίτσα.

Η ήττα από το Περιστέρι να λειτουργήσει διδακτικά και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, θέλουν στην Καρδίτσα. Το τεχνικό επιτελείο της Θεσσαλικής ομάδας, θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να δουλέψει σε αυτό τον τομέα, προκειμένου να είναι η ομάδα πιο έτοιμη για τη συνέχεια.

Επόμενος αντίπαλος, είναι ο Παναθηναϊκός (20/11), παιχνίδι που κανείς δεν περιμένει πως θα είναι εύκολο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Καρδίτσας αναφέρει:

«Οι «κυανόλευκοι» γνώριζαν εξαρχής ότι είχαν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες του πρωταθλήματος και η ήττα με 102-77 επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του αντιπάλου σε αυτό το ματς. Τα μηνύματα που έλαβε από αυτό το παιχνίδι ο ΑΣΚ ήδη αποκωδικοποιούνται από το προπονητικό επιτελείο και η εβδομάδα που ξεκινά αποτελεί για την ομάδα της Καρδίτσας μια ευκαιρία για ανασύνταξη. Το χρονικό περιθώριο για να διορθωθούν τα όποια λάθη και να υπάρξει βελτίωση είναι τέτοιο που δεν έχει κανείς την πολυτέλεια να σκέφτεται τον προηγούμενο αγώνα αλλά μόνο τον επόμενο.

Μπορεί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, ωστόσο η δουλειά στον ΑΣΚ εντείνεται κι αυτό το διάστημα είναι πρόσφορο για ανασυγκρότηση.

Η σειρά των δύσκολων αγώνων συνεχίζεται και μετά τη διακοπή, η Καρδίτσα αναμένεται να σηκωθεί στο πόδι για το ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ με τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και συγκεντρώνει ήδη τα βλέμματα ολόκληρης της περιοχής. Εκτός από ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενήσει η πόλη μας, ο ΑΣΚ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα σε ένα σπουδαίο μπασκετικό μέγεθος και να σταθεί στο γήπεδο με τρόπο που θα γεμίσει με υπερηφάνεια τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήδη το αγωνιστικό τμήμα εκκινεί την προετοιμασία του προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ και ο Σύλλογος σχεδιάζει ήδη το οργανωτικό κομμάτι ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες που θα προσφέρουν στο κοινό κάτι περισσότερο από ένα ματς κορυφαίου επιπέδου.

Κλήση για Γόντικα στα «παράθυρα» της Εθνικής ομάδας!

Στις επιλογές για τα «παράθυρα» των Εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 βρίσκεται ο Κωστής Γόντικας. Ο σέντερ του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ συγκαταλέγεται στα πλάνα της Εθνικής μας ομάδας για τα προσεχή ματς στον 3ο προκριματικό γύρο με Λετονία και Βέλγιο αντίστοιχα. Ο πρώτος αγώνας του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο με αντίπαλο τη Λετονία και ο δεύτερος τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στη Μονς, απέναντι στο Βέλγιο.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Μεγάλα ματς με τεράστια ονόματα του ελληνικού μπάσκετ το επόμενο διάστημα, καθώς η Καρδίτσα θα υποδεχθεί όλους τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, αρχής γενομένης από το ματς της 6ης αγωνιστικής στις 20 Νοεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2022, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Προμηθέας πριν το φινάλε του πρώτου γύρου!

Είναι επομένως μοναδική ευκαιρία για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει, να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας τους, να εξασφαλίσουν τη θέση που επιθυμούν στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και να απολαύσουν τους πολύ σημαντικούς αγώνες όλης της κανονικής περιόδου μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η διάθεση των καρτών συνεχίζεται τόσο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του ΑΣΚ (στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης).
Ανασύνταξη και Παναθηναϊκός

Ξεκινά την Τρίτη η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Λόγω της διακοπής για μια εβδομάδα του πρωταθλήματος της Basket League για τους αγώνες της Εθνικής, το επόμενο ματς θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου και είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 7.15 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και σίγουρα, είναι μια αναμέτρηση που προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων. Προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση, από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από τα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα καθώς και το Σάββατο από τις 9 έως τις 12 το πρωί. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την www.ticketmaster.gr από το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου. Η διαδικασία της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες επίσης στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειώσουμε πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γεννημένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …