Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 62-69 (vid)

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 62-69 (vid)

Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο τα βρήκε σκούρα στο «Αστρομπάλ» κόντρα στη Βιλερμπάν, όμως τα μεγάλα σουτ των Μπίλι Μπάρον και Κέβιν Πάνγκος την οδήγησαν σε νικηφόρα πρεμιέρα με 69-62.

Μόνο εύκολο βράδυ δεν είχε η Αρμάνι Μιλάνο στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε σταθερά το προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο (44-41), με μπροστάρη τον Νάντο Ντε Κολό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Έτορε Μεσίνα μπήκε με σκοπό να κάνει την ολική ανατροπή.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Νικολό Μέλι και Μπίλι Μπάρον η ιταλική ομάδα πήρε το προβάδισμα, χωρίς να μπορεί να το διατηρήσει μέχρι το τέλος και με τη Βιλερμπάν να παραμένει κοντά στο σκορ. Στο 38′ μάλιστα η γαλλική ομάδα με βολές του Νάντο Ντε Κολό προσπέρασε (62-61). Κάπου εκεί όμως ανέλαβαν δράση οι Κέβιν Πάνγκος και Μπίλι Μπάρον και με 6 συνεχόμενους πόντους δώσανε προβάδισμα (62-67, 54” για το τέλος) ασφαλείας στην Αρμάνι Μιλάνο.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μπίλι Μπάρον (18π., 4 ριμπ., 5 ασίστ) και Νίκολο Μέλι (16π., 4 ριμπ.). Από την πλευρά της Βιλερμπάν ξεχώρισε μόνο ο Νάντο Ντε Κολό (18π., 5 ριμπ., 4 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 44-41, 54-56, 62-69

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…