Κεντρική Β' Εθνική Βασιλόπουλος: Αν μπορείτε σταματήστε τον!

Βασιλόπουλος: Αν μπορείτε σταματήστε τον!

Fotis Vasilopoulos Ethnikos Dafni Dafniou

Ο Φώτης Βασιλόπουλος είναι εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία των Εθνικών Κατηγοριών. Ο αρχηγός του Εθνικού φέτος έχει ξεκινήσει τη σεζόν «σεληνιασμένος» και έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ο έμπειρος γκαρντ στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει σκορπίσει τρόμο στις αντίπαλες άμυνες και έχει οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά σε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η αρχή έγινε στη Νάξο κόντρα στα Φανάρια. Ο Φώτης Βασιλόπουλος ηγήθηκε της ομάδας του και την οδήγησε σε ένα σπουδαίο διπλό (70-75). Ο Έλληνας γκαρντ τα έκανε όλα και τέλειωσε το παιχνίδι με double double. Συγκεκριμένα, μέτρησε 19 πόντους (4 τρίποντα) και 14 ασίστ.

Στη δεύτερη αγωνιστική στο «Π. Σαλπέας» ο Φώτης Βασιλόπουλος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στη Νάξο. Ο αρχηγός του Εθνικού σκόρπισε την άμυνα της Δάφνης Δαφνίου και οδήγησε τους Πειραιώτες στη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον 1ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά μέτρησε 18 πόντους (4 τρίποντα) και 10 ασίστ!

Σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα ο Φώτης Βασιλόπουλος έχει κατά μέσο όρο double double. Συγκεκριμένα, έχει 18,5 πόντους και 12 ασίστ! Μέχρι στιγμής οι αντίπαλες άμυνες είναι ανήμπορες να τον σταματήσουν και ο ηγέτης του Εθνικού κάνει πράγματα και θαύματα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …