Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια – Άλμπα 87-73 (vid)

Βαλένθια – Άλμπα 87-73 (vid)

Η Βαλένθια εντυπωσιάζει

Η Βαλένθια συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και τις καλές εμφανίσεις!

Η Βαλένθια συνέχισε να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς, μετά την νίκη της κόντρα στην Αναντολού Εφές την προηγούμενη βδομάδα. Η ομάδα του Μουμπρού -μετά ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο- «έχτισε» γρήγορα διαφορά 9 πόντων (31-22) στη δεύτερη περίοδο.

Όσο περνούσε η ώρα η Βαλένθια ανέβαζε συνεχώς τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τη διψήφια διαφορά (42-32). Η Άλμπα Βερολίνου προσπαθούσε να μειώσει και να παραμείνει κοντά στο σκορ. Με σερί 5-0 έριξε τη διαφορά στους 5 (42-37). Το ημίχρονο έκλεισε με σερί της Βαλένθια για το 50-39.

Πάτησε γκάζι η Βαλένθια

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το πρώτο. Με τη Βαλένθια να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και την Άλμπα απλά να ακολουθεί όσο μπορούσε. Στα μέσα του δεκαλέπτου η ισπανική ομάδα είχε αυξήσει τη διαφορά στο +17 (66-49).

Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τη Βαλένθια να προηγείται με 17 (72-55). Ένα γρήγορο σερί 10-4 της Άλμπα στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου δεν ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τη Βαλένθια, η οποία συνέχισε να διατηρεί τη διψήφια διαφορά της.

Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Ισπανούς να φτάνουν έτσι τις δύο νίκες στην Ευρωλίγκα, ύστερα από πέντε αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 50-39, 72-55, 87-73.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…