Κεντρική Ψαγμένα Το backstage της άφιξης Μπέικον (vid)

Το backstage της άφιξης Μπέικον (vid)

Μπέικον

Η άφιξη Μπέικον μέσα από την «πράσινη» κάμερα

Το πρώτο 24ωρο στην Αθήνα συμπληρώνει ο Ντουέιν Μπέικον και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την άφιξη του Αμερικανού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η γνωριμία με τους ανθρώπους της ΚΑΕ και οι πρώτες του δηλώσεις, από τις οποίες ξεχώρισε η ατάκα… «δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω πλάκα».

Ο Μπέικον, μίλησε και στο κανάλι της ομάδας, όπου αναφέρει: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στον Σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο ήδη και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη.

Μπορώ να σκοράρω, μπορώ να παίξω άμυνα, μπορώ να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Ναι μπορώ να το κάνω αμέσως. Να είμαστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω πλάκα. Ήρθα να τα δώσω όλα στο παρκέ σε κάθε αγώνα».

Ο 27χρονος Αμερικάνος έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Όπως είπα ίσως αυτό να μην συμβεί αμέσως, αλλά θα είμαι εδώ για δύο χρόνια και ξέρω πως θα γίνει σίγουρα. Να είστε υπομονετικοί μαζί μας. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας ΤΟΡ παίκτης στην EuroLeague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…