Κεντρική Γυναίκες Τέλος ο Γιαννουλάκης από τα Χανιά

Τέλος ο Γιαννουλάκης από τα Χανιά

Γιαννουλάκης

Μόλις ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών και έχουμε την πρώτη αλλαγή προπονητή. Ο Άγγελος Γιαννουλάκης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τον πάγκο των Χανίων.

Μια ανακοίνωση που έρχεται δέκα ημέρες μετά την υποβολή παραίτησης στη διοίκηση του συλλόγου. Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Γιαννουλάκης, ο οποίος ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα, πως αυτός θα είναι ο τεχνικός με τον οποίο θα πορευτούν, καθοδήγησε τα Χανιά στον Ευρωπαϊκό αγώνα για το Eurocup, χθες κάθισε στον πάγκο στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Δάφνη και τελικά αυτό ήταν και το τελευταίο ματς. Θυμίζουμε επίσης, πως τα Χανιά δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στο Κύπελλο.

Είναι εμφανές πως η ομάδα της Κρήτης, φέτος και μάλιστα πολύ νωρίς καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, για να μην χαθεί ότι έχει χτίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάρτηση του κόους Άγγελου Γιαννουλάκη:

«Αγαπητοί φίλοι,
Εδώ και λίγο καιρό μοίραζα την εβδομάδα μου ανάμεσα στην Υπηρεσία μου και την καθοδήγηση των προπονήσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Χανίων. Είχαν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα πριν πάω, προβλήματα που άλλοι συνάδελφοι μου θεώρησαν ανυπέρβλητα, και αντιμετωπίσαμε από κοινού και πολλά καινούρια στην πορεία.

Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να για να μπορέσει να έχει μια ευπρόσωπη παρουσία η ομάδα στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της, όμως δυστυχώς οι συνθήκες δουλειάς, όλο αυτό το διάστημα, δεν μου επέτρεπαν να κάνω αυτό που επιβάλλει η κατηγορία και το επίπεδο των ομάδων που ανταγωνιζόμαστε.

Την προηγούμενη λοιπόν Τρίτη υπέβαλα την παραίτηση μου δίνοντας παράλληλα χρόνο στη Διοίκηση να βρει τον αντικαταστάτη μου και κατέβασα κανονικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της για να μην της επιβληθεί πρόστιμο από την Fiba. Χτες είχαμε την χαρά να κάνουμε μια σημαντική νίκη. Ελπίζω οι συνθήκες να βελτιωθούν άμεσα και τα κορίτσια να έχουν καλύτερες πιθανότητες στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ευχαριστώ την Υπηρεσία μου που επέτρεψε να ασχοληθώ και πάλι με κάτι που αγαπώ και μου λείπει. Ευχαριστώ την Διοίκηση της ομάδας που δέχτηκε τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας μου και μου έδωσε την ευκαιρία. Ευχαριστώ τα κορίτσια για τη συνεργασία και εύχομαι από δω και πέρα να μην τους λείψει τίποτε. Τέλος ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Αντώνη Λάππα για την υποστήριξη και τη βοήθεια, είναι εργάτης σημαντικός με γνώσεις και είναι πραγματικό κόσμημα για την ομάδα.

Ελπίζω τώρα που υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μου δοθεί μια καλύτερη ευκαιρία στο μέλλον με ευνοϊκότερες προϋποθέσεις…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…