Κεντρική Basket League Σπανούλης: «Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται»

Σπανούλης: «Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται»

spanoulis 2 1

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη, δηλώνοντας πως το Περιστέρι είναι μία ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι χτίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πρεμιέρα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Είμαστε ομάδα που ακόμα χτίζεται, τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Για πολλά παιδιά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες στο κομμάτι ανάλυσης.

Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να κρατάμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντική νίκη που ίσως μετά από 1-2 μήνες δεν θα θυμάται κανείς. Στο μπάσκετ είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, οι ομάδες χτίζονται από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε αυτή τη φιλοσοφία στην ομάδα, να  έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχουμε δει ομάδες να μην παίζουν καλά και να κερδίζουν. Αυτό σου δίνει ψυχολογία. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε.

Εμείς φτιάχνουμε την ψυχολογία μας μέσα από τα παιχνίδια. Θα βελτιωνόμαστε μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Βάλαμε ένα λιθαράκι σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο τους. Έδειξαν καρδιά και αξίζουν συγχαρητήρια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…