Κεντρική Basket League Άρης Σιδέρης στο ebasket: «Υπερήφανος που ανήκω στον Άρη»

Σιδέρης στο ebasket: «Υπερήφανος που ανήκω στον Άρη»

Ο Σιδέρης

Ο Χρήστος Σιδέρης μίλησε στην Άνθεα Κούρου και στο ebasket.gr για το πώς νιώθει ως μέλος του Άρη, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για τους ομαδικούς. Το νέο μέλος του Άρη αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο που πρέπει να διαχειριστούν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πώς νιώθεις που είσαι μέλος σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Άρης;
«Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος μιας ομάδας τόσο ιστορικής όσο ο Άρη. Είναι επίσης η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Α1. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, έχω πάρα πολλή όρεξη να δουλέψω και θέλω να δικαιώσω τον κόουτς Καστρίτη, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.»

– Όπως είπες είναι η πρώτη ‘φορά που αγωνίζεσαι στην Α1. Έχεις δει διαφορά στις προπονήσεις, στην τακτική, συγκριτικά με την Α2;
«Υπάρχουν πολλές διαφορές. Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες του κάθε παίκτη. Υπάρχει διαφορετική τεχνική κι η εκτέλεση των οδηγιών, που μας δίνουν οι προπονητές, πρέπει να γίνεται με ακρίβεια.»

Σιδέρης: «Να το κάνουμε όπως πέρυσι»

– Πρώτο επίσημο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε;
«Με όπλα μας την ενέργεια και τη συγκέντρωση, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως την περσινή σεζόν στον πρώτο του επίσημο αγώνα ο Άρης έπαιζε πάλι με τον Παναθηναϊκό και πήρε την πρώτη του νίκη»…

– Τι να περιμένουμε από σένα την φετινή σεζόν;
«Εγώ είμαι εδώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και στις οδηγίες του προπονητή μου. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και το αποτέλεσμα θα φανεί στο παρκέ».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…