Κεντρική Basket League Σερέλης: «Δώσαμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Δώσαμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό»

ο Χρήστος Σερέλης

«Θα έχουμε διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια».

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε τόσο στο σημερινό ματς, όσο και στους φετινούς στόχους του Λαυρίου. Διαβάστε όσα είπε κι on camera, αλλά κι αργότερα, έχοντας περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα, στη συνέντευξη Τύπου.

Όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην ΕΡΤ:
«Είχαμε ένα καλό χρονικό διάστημα που κάναμε καλά κάποια πράγματα. Δώσαμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό γιατί ως τώρα δεν ήταν καλός, αλλά ήταν εύστοχος σήμερα. Φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας. Δεν ήταν ματς για 23 πόντους».

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Σερέλης:
Για το ματς: «Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο πρόσωπα. Είχαμε 20-25 λεπτά μία καλή προσέγγιση του ματς και στην επίθεση και στην άμυνα. Είχαμε πει να ρισκάρουμε και να δώσουμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα ήταν εύστοχος. Αλλά όταν άνοιξε το σκορ φάνηκε η απειρία μας. Θέλουμε να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια με τις δύο αλλαγές που κάναμε. Και οι Αμερικανοί και οι Έλληνες έχουν διάθεση. Σήμερα έπαιξε και ο Δεϊμέζης με διπλό δελτίο, που αγωνίζεται στην Α2».

Σερέλης: «Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός»

Για τον στόχο του Λαυρίου: «Ο πρώτος στόχος του Λαυρίου είναι να μείνει στην κατηγορία, ώστε να είναι ένας προορισμός για τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι ίδιες οι καταστάσεις για να συγκρίνουμε. Μέχρι τώρα είναι όλα κλειστά τα ματς. Θέλει χρόνο ακόμα αλλά παλεύει όλα τα ματς. Η Euroleague είναι πολύ δύσκολη. Θέλει χρόνο η ομάδα και αυτό δίνεται και μέσα από τους δημοσιογράφους, οπότε υπομονή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…