Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

ellas

Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης, αναμονή για τον τρίτο (τον πρώην διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου).
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, οι δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα.

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο συνήγορος του 33χρονου, κ. Μπαρκαγιάννης, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «ο εντολέας μου κρατείται προσωρινά οι κατηγορίες εις βάρος του είναι μόλις τρεις σελίδες απ τις πάνω από 2χικιαδες σελίδες που έχει δικογραφία. Σύμφωνα με τη δίκη μου άποψη τα στοιχεία δεν είναι ικανά να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Λόγω αυτού έχουμε την δικονομική ικανότητα μέσα σε 5 ημέρες να καταθέσουμε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο.

Θεωρούμε ότι αδίκως βρέθηκε στη φυλακή διότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Ο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Τα στοιχεία που αφορούν την συνάντηση του με τη 12χρονη είναι γενικά και αόριστα και δημιουργούν αμφιβολίες. Ο εντολέας μου δεν αρνείται τη συνάντηση, ωστόσο δεν ήρθε σε ερωτική επαφή. Σύμφωνα με το αποδεικτικό υλικό προκύπτει ότι σε ερώτηση ποσο ετών είσαι του είχαν αναφέρει 17 και και ημέρα».

Για τον τρίτο, τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο (έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα) υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, ενώ η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τους δύο μέσω φωτογραφιών.

Θεοδωρόπουλος

Ο νομικός ισχυρισμός είναι ότι δεν τελέσθηκε η αξιόποινη πράξη από τον εντολέα μας διότι εχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα τα οποία ναι μεν δεν έγινα δεκτά από τον κ. Εισαγγελέα και κ. Ανακριτή ενώ στην περίπτωση του δεύτερου έγινε δεκτό το ιατρικό πιστοποιητικό ότι πάσχει από κάποια ασθένεια. Σε εμάς δεν έγιναν δεκτά παρότι τα αποδεικτικά έλεγαν ότι δεν είναι ικανός να τελέσει, για ασέλγεια σε ανήλικο. Θα προσφύγουμε ενώπιον του συμβουλίου για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για τον δικά μας εντολέα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…