Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σε αυτή την έδρα»

Ράντονιτς: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σε αυτή την έδρα»

Ράντονιτς, Παναθηναϊκός

Η βραδιά για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, γράψαμε και νωρίτερα πως ξεκίνησε πολύ όμορφα με τη βράβευση από τον Ερυθρό Αστέρα, το θετικό για τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο είναι πως ολοκληρώθηκε ακόμα πιο όμορφα. Με τη νίκη (77-75) επί της πρώην ομάδας του στο Βελιγράδι. Ο Ράντονιτς μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως τα πάντα κρίθηκαν σε μία κατοχή και στη σωστή απόφαση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για την εμφάνιση. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι απόψε. Όπως είχα πει και πριν από το τζάμπολ, περιμέναμε μια δύσκολη μάχη και τέτοια ήταν. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για εμάς, ειδικά αμυντικά.

Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Επιθετικά κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σε αυτή την έδρα. Κάναμε πολλά λάθη χάρη στην άμυνα του Ερυθρού Αστέρα, όμως στο τέλος ήταν μια κατοχή, μια απόφαση και κερδίσαμε».

Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε κάποια ηλίθια λάθη»

Ο Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς δεν… χαρίστηκε στους παίκτες του μετά την ήττα (75-77) από τον Παναθηναϊκό στη Χάλα Πιονίρ. Ο τεχνικός του Ερυθρού στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, είπε χαρακτήρισε κομβική τη δεύτερη περίοδο και πως η ομάδα του έκανε ηλίθια λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Μας έδωσαν πολλή ενέργεια σε όλο το ματς αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Η δεύτερη περίοδος ήταν κομβική γιατί κάναμε λάθη. Στην τελευταία περίοδο ήμασταν μπροστά με 5 πόντους και κάναμε κάποια ηλίθια λάθ, τους δώσαμε πόντους στον αιφνιδιασμό και έτσι χάσαμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…