Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ράιλι: «Περήφανος για την ομάδα μας και την προσπάθεια…»

Ράιλι: «Περήφανος για την ομάδα μας και την προσπάθεια…»

F9D4518F 3522 4BC4 9550 49C4B428DD3F

Ο Ζαλίν Ράιλι με την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ντιζόν δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε και πάλεψε ως το τέλος.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα. Παλέψαμε ως το τέλος και δεν τα παρατήσαμε. Έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από αυτό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μία νίκη στην πρεμιέρα και σε αυτή τη διοργάνωση είναι πάντα σημαντική, ειδικά στην έδρα σου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Ντιζόν, ωστόσο δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε για τη νίκη ως το τέλος», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είχα μία καλή παρουσία, έβαλα κάποια σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά συνολικά πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους βρω καλύτερα. Αρκετά σουτ βρήκαν σουτ στο δεύτερο μέρος».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με το Περιστέρι, ο Jalen Riley τόνισε: «Νομίζω ότι αμυντικά κάναμε αρκετά καλά πράγματα σήμερα. Σταματήσαμε τη Dijon. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε πάλι μια καλή ομάδα επιθετικά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αμυντικά. Νομίζω ότι επιθετικά κάναμε πολλά λάθη και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…