Κεντρική Αρθρογράφοι Πρεμιέρα των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Eurocup women

Πρεμιέρα των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Eurocup women

Eurocup

Ξεκίνησαν χθες οι διοργανώσεις της FIBA με τούς προκριματικούς αγώνες για την είσοδο στους ομίλους του Eurocup women. Είχαμε τις συντριβές εντός έδρας των Βελγικών ομάδων, ενώ η Γαλλική BLMA με την ομάδα των νεανίδων της ουσιαστικά (το κορίτσι στην φώτο 16 χρονών είχε 15π.,10ρ), χωρίς ξένες παίκτριες, πέρασε εύκολα από την Κροατία.

Σήμερα και αύριο μπαίνουν οι τέσσερις Ελληνικές ομάδες σε αυτή την φάση όπου πρέπει να δώσουν αγώνες πρόκρισης ώστε να συνεχίσουν.

Η Ελευθερία Μοσχάτου με τον Μάριο Δεσποτάκη στον πάγκο, κατά τη γνώμη μου με τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει, και με την ευκαιρία να την συγχαρώ για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει στα σόσιαλ όλη αυτή την προσπάθεια, από την προετοιμασία μέχρι την χθεσινή προπόνηση στη Σλοβακία, με αντίπαλο τη Σλάβια Μπάνσκα Μπιστρίτσα στις 20:00.

Ακολουθεί στην πρώτη του συμμετοχή ο ΟΑΧ, που χθες μάθαμε ότι θα αγωνιστεί υπό της οδηγίες του Άγγελου Γιαννουλάκη, κόντρα στη γνωστή μας από πέρυσι Πολωνική Μπιτγκόζ στις 20:30.

Στις 18:00 η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στην πρώτη της επίσης συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και την… πολλοστή του κόουτς Αντώνη Μπουμπού, αντιμετωπίζει την πολύ γνωστή μας Τουρκική Χατάι.

Αύριο τέλος στο Ισραήλ οι Εσπερίδες του Θάνου Σόφτση, επιστρέφουν μετά από χρόνια στην Ευρώπη, θα αντιμετωπίσουν την Ελιζούρ Χολόν

Οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα. Να ευχηθούμε το καλύτερο στις τέσσερις Ελληνικές ομάδες γυναικών.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εσωτερικός χώρος
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Αρθρογράφοι

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…