Κεντρική Elite League «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Μεγαρίδας και Αμαρουσίου για τα επεισόδια

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Μεγαρίδας και Αμαρουσίου για τα επεισόδια

Marousi Megarida

«Χαμός» έγινε στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Elite League μεταξύ Μεγαρίδας και Αμαρουσίου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ οπαδών με αποτέλεσμα οι διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Η Μεγαρίδα μετά τον αγώνα έβγαλε ανακοίνωση και κατηγόρησε το Μαρούσι ότι έφερε στο γήπεδο «εναλλακτικούς τύπους», οι οποίοι ξεκίνησαν τα επεισόδια. Οι φίλαθλοι της ομάδας των Βορείων Προαστίων σήκωναν το γάντι και απάντησαν. Μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι όλα ξεκίνησαν από τα άτομα, που καθόντουσαν στα court seats του γηπέδου, ενώ κάνει λόγο για επίθεση με πέτρες από ρομά!

Η ανακοίνωση της Μεγαρίδας:

«Ο οργανισμός της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν την ομάδα μας στο ιστορικό πρώτο της παιχνίδι στην “Elite League” με αντίπαλο το Μαρούσι.

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, που σταθερά από μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ έδειξαν την αγάπη τους, είτε με τη σταθερή παρουσία τους στην NEM BC Arena είτε και στα εκτός έδρας παιχνίδια

Δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες μια πρωτόγνωρης κατάστασης για τα δεδομένα της ΝΕΜ, καθώς όλα αυτά τα χρόνια φημιζόμαστε για την φιλοξενία μας και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουμε με όλα τα σωματεία που έχουν αγωνιστεί στα Μέγαρα.

Παρά την όποια ήττα της ομάδας μας ΠΟΤΕ δεν παραπονεθήκαμε και αναλάβαμε τις όποιες ευθύνες μας μας αναλογούν.

Το ίδιο πράξαμε και σήμερα με τις δηλώσεις του προπονητή της ΝΕΜ, Γιώργου Μάνταλου μετά την λήξη του παιχνιδιού που έδωσε συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την δίκαιη νίκη.

Μάλιστα ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα χωρίς να ψάξει να βρει δικαιολογίες ενώ τόνισε πως η διαιτησία ήταν εξαιρετική.

Αυτά που συνέβησαν στη ΝΕΜ B.C. Arena όμως αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για το ελληνικό μπάσκετ.

Αν είναι αυτή η «ELITE LEAGUE» ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Στην ΝΕΜ BC Arena σήμερα βρέθηκαν «εναλλακτικοί τύποι» και «παράξενοι άνθρωποι» που ακολούθησαν ένα ιστορικό σωματείο για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστική.

Αυτοί οι «εναλλακτικοί τύποι» και «παράξενοι άνθρωποι» από την πρώτη στιγμή δεν επέτρεψαν στους φίλους του μπάσκετ να απολαύσουν το πιο ιστορικό παιχνίδι της ΝΕΜ.

Αυτοί οι «εναλλακτικοί τύποι» και «παράξενοι άνθρωποι» δεν έχουν θέση στο γήπεδο μας.

Αυτοί οι «εναλλακτικοί τύποι» και «παράξενοι άνθρωποι» έκαναν παιδιά να κλαίνε και οικογένειες να φύγουν άρον άρον από το γήπεδο.

Έγιναν πολλά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πριν αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Ως Νεανική Εστία Μεγαρίδος δεν μας ενδιαφέρει αυτό το μπάσκετ.

Δεν μας ενδιαφέρει να φοράμε κοστούμια και στην κερκίδα να κλαίνε παιδιά.

Δεν μας ενδιαφέρει να βλέπουμε γονείς να προσπαθούν να φύγουν από το γήπεδο για να προστατεύσουν τις οικογένειες τους.

Αυτά είναι πρωτόγνωρα για εμάς.

Αυτό το μπάσκετ δεν είναι για εμάς.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΑΓΑΡΙΔΟΣ».

Η ανακοίνωση των φιλάθλων του Αμαρουσίου:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας στις γραφικές δηλώσεις κάποιων, σαν Maroussi Club που μετράει 25 χρόνια παρουσίας σε αμέτρητα γήπεδα, θεωρούμε ανάγκη να τοποθετηθούμε ως εξής:

1) Οι”εναλλακτικοί” όπως μας αναφέρανε πάμε σε όλα τα παιχνίδια του Αμαρουσίου και δεν ανακαλύψαμε σήμερα…. την Αμερική!!! Σε όσα γήπεδα έχουμε πάει σε όλη την Ελλάδα υπάρχει τουαλέτα, κυλικείο και έστω μια κορδέλα να χωρίζεται ο κόσμος των 2 ομάδων. Ότι σας φόρεσαν κοστούμι δε σημαίνει ότι ξέρετε και από οργάνωση…
2) Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς της ΝΕΜ, οι οποίοι βοήθησαν για την ασφαλή επιστροφή μας μέχρι την Αττική Οδό και στο καρτέρι που μας είχε στήσει ομάδα Ρομά που πετούσε πέτρες. Στο πούλμαν μας υπήρχαν και οικογένειες και παιδιά που και αυτά έκλαιγαν και είχαν φοβηθεί.
3) Όλη η ένταση ξεκίνησε από κάποιους οπαδούς της ΝΕΜ που κάθονταν στα court seats και οι οποίοι απείλησαν τον κόσμο του Αμαρουσίου. Λέτε ξαφνικά και ενώ νικούσαμε και είχαμε το μομέντουμ να ξεκινούσαμε επεισόδια;
4) Ανάμεσα μας στην εξέδρα κάθονταν πολλοί φίλοι της ΝΕΜ και δεν έγινε το παραμικρό. Κάποιοι λοιπόν προκάλεσαν και χάλασαν το παιχνίδι γιατί δεν μπορούσαν να δεχτούν την ανωτερότητα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!
5) Ήμασταν στο γήπεδο από τις 15:45 και δεν ξέφυγε καμμία στιγμή ο έλεγχος σε συνεργασία με τους οργανωμένους φίλους της ΝΕΜ.
6) Κρατήσαμε για το τέλος το σπουδαιότερο….. Πείτε μας coach τι θα κάνετε με τον αθλητή σας που ήταν εκτός αποστολής και διέσχισε από τον πάγκο όλο το γήπεδο και ανέβηκε στα κάγκελα βρίζοντας και χτυπώντας μας πως θα τον τιμωρήσετε??

Έναν αθλητή που έπαιξε 2 χρόνια στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και μας ξέρει όλους με τα μικρά ονόματα μας!! Αυτό είναι ντροπή κύριοι!!!!

Maroussi Club est 1997».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…