Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πιλάβιος: «Τον άλλο μήνα η δίκη Μήτογλου»

Πιλάβιος: «Τον άλλο μήνα η δίκη Μήτογλου»

Πιλάβιος

Πληροφορίες αναφορικά με τη δίκη του Ντίνου Μήτογλου (για την κατηγορία περί ντόπινγκ που αντιμετωπίζει) έδωσε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Σοφοκλής Πιλάβιος μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ. Ο νομικός σύμβουλος του 26χρονου πάουερ φόργουορντ, δήλωσε πως η ημερομηνία εκδίκασης πλησιάζει και πως η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί ίσως και να… βγει σε καλό.

«Η υπόθεση δεν είναι μόνο δική μου, είναι και το γραφείο της Αμερικής, ο κύριος Χάουαρντ Τζέικομπς, ο οποίος είναι και ένας από τους δικηγόρους της εταιρίας management που εκπροσωπεί τον Ντίνο. Η διαδικασία δεν είναι ακριβώς έτσι, έχει περάσει πολύς καιρός, όμως υπήρχε η λεγομένη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε να γίνει η δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη», ανέφερε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ η διαδικασία, αλλά μπορεί να βγει σε καλό αυτή η καθυστέρηση», τόνισε.

Σε ότι αφορά το κομμάτι της διαδικασίας, ο Νίκος Πιλάβιος έκανε σαφές πως υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS. Με την ιδιαιτερότητα πως όταν φτάσει στο CAS, ο ίδιος δεν θα μπορεί να εκπροσωπεί τον Μήτογλου, γιατί αποτελεί μέλος του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…