Κεντρική Basket League Παπαθεοδώρου: «Δεν μπορούμε ακόμα να διαχειριστούμε τις δυσκολίες»

Παπαθεοδώρου: «Δεν μπορούμε ακόμα να διαχειριστούμε τις δυσκολίες»

Παπαθεοδώρου

Τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του μέσα από τις προπονήσεις θα επιδιώξει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε για μία ακόμα φορά πως ο Κολοσσός δεν είναι ακόμα έτοιμος και χρειάζεται χρόνο.

Ο προπονητής της Ροδίτικης ομάδας, άφησε αιχμές και για κάποιες καταστάσεις που επηρέασαν τους παίκτες του στον μικρό τελικό του Super Cup με αντίπαλο τον Προμηθέα.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, τόσο ο Προμηθέας ανέβασε τον ρυθμό, όσο και κάποιες καταστάσεις άλλαξαν το επίπεδο και μας επηρέασαν. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί ακόμη να διαχειριστεί τις δυσκολίες που δημιουργούνται από τον αντίπαλο και άλλους παράγοντες.

Το είπα και χθες, το λέω και σήμερα, δεν μας ξεγελάει η χθεσινή μας εμφάνιση. Ξέρουμε ποιο είναι το επίπεδό μας, χρειαζόμαστε πολύ χρόνο στο γήπεδο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο όλοι μαζί. Είναι λογικό να μην είμαστε σταθεροί. Η μόνη λύση γι’ αυτό είναι να κάνουμε προπόνηση και να βελτιωνόμαστε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…